Home » Babagan awake dhewe
WHO 
WE 
ARE 

Nantong ANT Machinery Co., Ltd diadegaké ing 2003, wis perusahaan modern specialized ing riset & pembangunan, produksi lan dodolan mesin construction cahya.

Kejabi, kita wis ditampa

certificate CE,certificate EPA,certificate paten Eropah

Kanthi prinsip profesional, jujur ​​lan inovatif, ANT saya pirso peralatan produksi majeng, mboko sithik nambah lan nyampurnakaké Kapabilitas pembangunan lengkap ing perusahaan, kita progressing lan akeh kanthi cepet ing inovasi kita pancet lan mboko sithik dadi supplier profesional ing lapangan machinery engineering cahya.

kauntungan

KANTOR & PABRIK

Kabeh produk kita tundhuk karo standar kualitas internasional lan ngormati nemen ing macem-macem pasar beda ing saindhenging donya, lan saiki ngekspor 85% saka produksi donya. kita fasilitas uga-dilengkapi lan kontrol kualitas banget ing saindhenging orane tumrap sekolah saka produksi ngaktifake kita njamin customer kepuasan total.

CERTIFICATE

A sawetara sertifikat mbuktekaken teknologi maju internasional kita.

ndhuwur Nakoni, nyelidiki
Menu